Здравствуйте, Нина. Предлагаем список литературы по Вашему запросу:
Книга
65.35; H77 Honneland, G. Russian fisheries management : the precautionary approach in theory and practice / G. Honneland. - Leiden ; Boston : Martinus №ijhoff publ., 2004. - 190 p. (И-17882 – ИНО)
Электронные ресурсы (с текстами документов можно поработать в отделе литературы на иностранных языках на 4-м этаже библиотеки)
Alu´datt, M. Anti-Oxidant, Anti-Diabetic, and Anti-Hypertensive Effects of Extracted Phenolics and Hydrolyzed Peptides from Barley Protein Fractions [Electronic resource] / M. Alu´datt // International Journal of Food Properties. - Electronic data. – 2012. – Vol. 15, № 4. – P. 781-795. - Mode of access: http://www.tandfonline.com, регламентир. (29.01.2013).
Jardim, D. C. Sorption isotherms and glass transition temperatures of fish protein hydrolysates with different degrees of hydrolysis [Electronic resource] / D. C. Jardim // International Journal of Food Properties. – Electronic data. – 1999. - Vol. 2, № 3. – P. 227-242. - Mode of access: http://www.tandfonline.com, регламентир. (29.01.2013).
Klompong, V. Storage Stability of Protein Hydrolysate from Yellow Stripe Trevally (Selaroides leptolepis) [Electronic resource] / V. Klompong // International Journal of Food Properties. - Electronic data. – 2012. – Vol. 15, № 5. - P. 1042-1053. - Mode of access: http://www.tandfonline.com, регламентир. (29.01.2013).
Kristinsson, H. G. Fish Protein Hydrolysates: Production, Biochemical, and Functional Properties [Electronic resource] / H. G. Kristinsson // Critical Reviews in Food Science and №utrition. - Electronic data. – 2000. – Vol. 40, № 1. – P. 43-81. - Mode of access: http://www.tandfonline.com, регламентир. (29.01.2013).
Lieske, B. Protein hydrolysis - the key to meat flavoring systems [Electronic resource] / B. Lieske // Food Reviews International - Electronic data. – 1994. - Vol. 10, № 3. - P. 287-312. - Mode of access: http://www.tandfonline.com, регламентир. (29.01.2013).
Nasri, R. Antioxidant and Free Radical-Scavenging Activities of Goby (Zosterisessor ophiocephalus) Muscle Protein Hydrolysates Obtained by Enzymatic Treatment [Electronic resource] / R. Nasri // Food Biotechnology. - Electronic data. – 2012. - Vol. 26, № 3. – P. 266-279. - Mode of access: http://www.tandfonline.com, регламентир. (29.01.2013).
Onodenalore, A. C. Protein Dispersions and Hydrolysates from Shark (Isurus oxyrinchus) [Electronic resource] / A. C. Onodenalore // Journal of Aquatic Food Product Technology. – Electronic data. – 1996. – Vol. 5, № 4. – P. 43-59. - Mode of access: http://www.tandfonline.com, регламентир. (29.01.2013).
Silva,V. Water Sorption and Glass Transition Temperature of Spray-Dried Mussel Meat Protein Hydrolysate [Electronic resource] / V. Silva // Drying Technology. - Electronic data. – 2012. – Vol. 30, № 2. – P. 175-184. - Mode of access: http://www.tandfonline.com, регламентир. (29.01.2013).
Wasswa, J. Utilization of Fish Processing By-Products in the Gelatin Industry [Electronic resource] / J. Wasswa // Food Reviews International. - Electronic data – 2007. – Vol. 23, № 2. – P. 159-174. - Mode of access: http://www.tandfonline.com, регламентир. (29.01.2013).
Дополнительную информацию Вы можете получить в отделе литературы на иностранных языках на 4-м этаже.
Ждем Вас в нашем отделе, где Вы также можете ознакомиться с книгами и статьями из журналов в электронном виде.
С уважением, библиограф отдела литературы на иностранных языках Л. Г. Кочергина.